Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Ponudba vin Valdhuber

Vino je poezija, je lepota, je filozofija, je preizkušnja. Vse bolj je tudi znanje in napredek, plemenit človekov sopotnik v življenju, saj sta si v mogočem podobna.
Slika

Moje vino

Še posebej smo ponosni na »Moje vino«, novost v naši bogati zbirki vin. Najboljše vino v letniku po lastnem izboru vinarja, ki pa ga je enostavno poimenoval in povedal,: »to je Moje vino«. V letniku 2008 je to postal bogat, sorten sivi pinot, ki je prav tako suh, čeprav je bil potrgan kot pozna trgatev.

 
 
Slika

Mladič

Z letnikom 2009, smo na tržišče prvič plasirali novo mlado vino, ki smo ga poimenovali »Mladič«, njegova likovna podoba pa izžareva mladost in razigranost mladega vina.

Prodajamo ga od prvega ponedeljka v mesecu novembru do 31. januarja naslednjega leta.

 
 
Stran 3  od  3 Prva   Prejšnja   1  2  [3]  Naprej   Zadnja  

Posebnosti

Njeno visočanstvo Elizabeta II.Tudi njeno visočanstvo britanska kraljica Elizabeta II. je ob svečani večerji na Gradu Brd, ob obisku Slovenije, uživala ob našem vinu - suhem tramincu.

Povpraševanje

Seznam vin Vina Valdhuber

      

Naj vam uživanje vin VALDHUBER postane navada, verjemite, to bo vaša najlepša razvada!

Priznanja

DECANTER World Wine Awards 2010
Sauvignon 2008 – bronasta medalja
Laški rizling 2009 – bronasta medalja


Vinski vodič (Robert Gorjak) 2010
Rumeni muškat je uvrščen med avtorjev osebni izbor, kot odličen predstavnik svoje sorte. Skoraj vsa vina so uvrščena v rubriko ugoden nakup(razmerje cena : kvaliteta), kar je najpomembnejši podatek za potrošnika.


Že od samega začetka smo sodelovali na mednarodnem ocenjevanju v Ljubljani, kjer so sigurno, poleg ducata prejetih zlatih medalj, omembe vredni uspehi Valdhuberjevih tramincev. Ta je bil na mednarodnem ocenjevanju vin v Ljubljani dvakrat v izboru za šampiona, dvakrat pa je bil prejemnik laskavega naslova prvaka sorte med traminci.


Z letnikom 1992 smo dosegli enega svojih največjih uspehov. Na mednarodnem ocenjevanju VINO FORUM v avstrijskem Grazu smo za svoj sauvignon letnika 1992 prejeli naziv šampion.

Aktualno

 NOVA VINSKA KLET IN 

TURISTIČNA KMETIJA


Razno

Kontakt

Bogomir Valdhuber

Svečina 19,
2201 Zgornja Kungota

G: +386 41 34 68 95 - Bogomir (Mirč)
G: +386 31 66 38 43 - Dijana
E: valdhuber@siol.net

© 2010 Vina Valdhuber
Izjava o zasebnostiKazalo straniO avtorjihUrednik